Yeniden Esnaf Odası Başkanı Seçilen Çalım Mazbatasını Aldı!

Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odasında, Ahmet Çalım''ın 2'inci dönemi başladı. İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını alan Çalım, Hizmet bayrağını daha üst noktalara taşımak için yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte tüm gücümüzle çalışacağız dedi.
Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın 20 Ocak'ta gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulu'nda Ahmet Çalım, 1205 oy alarak yeniden başkanlığa seçilmişti. 4 yıl süreyle görev yapacak olan Ahmet Çalım başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, İlçe Seçim Kuruluna gelerek mazbatasını aldı. Buradan ayrılan yönetim kurulu esnaf odasına geçerek ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda yapılan oy birliği sonrası başkanvekilliğine Galip Ertan getirilirken, Sibel Erdoğan Denetim kurulu başkanı seçildi.
Ahmet Çalım başkanlığındaki yeni Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimi şu isimlerden oluştu: Ali Mucip, Barış Bozyol, Galip Ertan, İsmail Aktaş, İzzet Pekşen, Hayrettin Kuloğlu, Mustafa Ak, Ufuk Öğren, Sabahattin Maltaş ve Volkan Gerçek. Denetim Kurulu üyeliklerine ise Murat Serbes, Sibel Erdoğan, Ziya Akman seçildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kuşadası’nda kızına hediye aldığı otomobil dakikalar içinde yandı: LPG tankı patladı!
- Kuşadası'nda imar planı değişti!
- Kuşadası'nda otomobil ile motosiklet kafa kafaya çarpıştı! 1 ölü
- Başkan Günel “Biz rantı ortadan kaldıran bir imar revizyon planı hazırladık”
- Kuşadası'nda kıyıya vurmuş erkek cesedi bulundu!
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.