Reklamı Geç
Bulut Aygaz
Mustafa Gökçe
Eda Yurtcan
Aydın
19 Mart, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.16
  • ALTIN
    2244.8
  • BIST
    8735.13
  • BTC
    66138.4$

Yenilenme Sırası Merkezi Cumhuriyet Mahallesinde!

Yenilenme Sırası Merkezi Cumhuriyet Mahallesinde!
Türkmen ve İkiçeşmelik mahallelerinin ardından Dağ, Hacıfeyzullah, Camiatik ve Davutlar mahallelerinde alt ve üst yapıyı yenileme çalışmalarına aralıksız devam eden Kuşadası Belediyesi, ilgili kurumlarla iş birliği içerisinde Cumhuriyet Mahallesi’nde yenileme çalışmalarına başladı.

Kuşadası’nın uzun yıllardır birikmiş alt ve üst yapı sorunlarını kalıcı ve uzun vadeli olarak çözmek için çalışan Kuşadası Belediyesi, Aydın Büyükşehir Belediyesi ve ilgili kurumlarla iş birliği içerisinde Cumhuriyet Mahallesi’ni yenilemek için kolları sıvadı. Bölgede Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) tarafından 6 kilometrelik içme suyu hattı, ENERYA tarafından doğal gaz hattı döşeme çalışmaları sürerken AYDEM ve Türk Telekom ekipleri ise elektrik, telefon ve internet alt yapılarını yenilemeye başladı.
50 BİN METREKARE YOL YAPILACAK
Cumhuriyet Mahallesinde süren doğal gaz ve elektrik alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından ise Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yol yapım çalışmalarına başlanacak. Yol yapım çalışmaları toplam 50 bin metrekarelik alanda gerçekleşecek. Çalışmaların tamamlanması ile doğal gaza da kavuşacak olan Cumhuriyet Mahallesi, uzun yıllar boyunca alt ve üst yapı sorunu yaşamayacak.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!