YSK'nın uyguladığı çifte standarta vatandaş tepkili

Seçimlere kısa süre kala Kuşadası'nda Yüksek Seçim Kurulu Komisyonunun uyguladığı çifte standart vatandaşında tepkisini çekti.
Kuşadası CHP İlçe Örgütünün Kentin belirli noktalarına koyduğu LED ekranlardaki yayınları "yasak" gerekçesi ile durduran Kuşadası YSK ilçe komisyonu dün aynı noktada başka bir siyasi partinin seçim propagandasına izin verdi. Ancak YSK’nın bu engeline karşın Kuşadası AKP İlçe Örgütünün seçim araçlarına ses çıkarmaması Kuşadalılar tarafından tepki ile karşılandı.

Haftaiçi Kuşadası CHP ilçe Örgütü tarafından Kuşadası’nın çeşitli noktalarında Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun AKP ile ilgili görüntüleri yayınladı. Bunun üzerine harekete geçen Yüksek Seçim Kurulu (YSK) CHP’nin sinevizyon yayına engel getirdi ve yayın durduruldu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kuşadası'nda 5. Kattan Düşen Adam Hayatını Kaybetti!
- Boğulma Tehlikesi Geçirenleri Kurtarmak İsterken Hayatını Kaybetti!
- Kuşadası’nda Mikser Yaya’ya Çarptı, Mikserden Kaçan Otomobil Sürücüsü Motosiklete Çarptı! 1 Ölü 1 Yaralı
- Kuşadası’nda Binlerce Mum Işığında Masalsı Bir Müzik Yolculuğu
- Kruvaziyer turizminde son 14 yılın rekoru kırıldı



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.