Reklamı Geç
Bulut Aygaz
Mustafa Gökçe
Eda Yurtcan
Aydın
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.38
  • EURO
    35.15
  • ALTIN
    2324.6
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70740.58$

Costa Cruises 2022-23 Programına Türkiye’yi Aldığını Açıkladı

Costa Cruises 2022-23 Programına Türkiye’yi Aldığını Açıkladı
Mayıs 2022'den itibaren İstanbul ve Kuşadası'na gelen Costa Venezia daha sonra Yunanistan limanlarına gidecek.

Programların güncelleyen Costa Cruises Mart 2022'den itibaren yeni gemisi Costa Venezia’yı Türkiye’ye ve Costa Toscana’yı Akdeniz lilmanlarına sefere çıkarıyor. Costa Cruises , filosundaki en yeni ve en yenilikçi iki gemiyle ilgili 2022-23 programlarıyla ilgili bazı önemli güncellemeleri duyurdu. 2019'da hizmete giren Costa Venezia ve Costa Toscana halen yenileniyor.

Mayıs 2022'den itibaren Costa Venezia , İstanbul çıkışlı Türkiye seferleri için ayrıcalıklı bir yenilik sunacak. Costa Venezia, Costa'nın Mart 2022'den itibaren Costa Toscana'yı Akdeniz seferlerine hazırlıyor. Costa Cruises Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Roberto Alberti şunları anlattı: "Türkiye’de İstanbul, dünyanın en güzel şehirlerinden biridir. Bu nedenle Asya'ya yapılan gemi yolculuklarından dönüşü beklerken, Costa Venezia'yı Akdeniz'e geri getirmeye karar verdik.

COSTA İLE İSTANBUL’A GÖRÜLMEMİŞ GEZİ
Costa ile İstanbul’a gerçekten eşsiz, daha önce hiç görülmemiş bir gezi programı sunmaya karar verdik. Kademeli olarak faaliyete devam etmek plan doğrultusunda, aynı zamanda Mart 2022’de yeni amiral gemisi Costa Toscana’yı da hizmete koymaya karar verdik. 
Costa Venezia'nın Türkiye programı, tamamı İstanbul'da olmak üzere üç farklı güzergahtan oluşuyor. Limanlarda daha uzun molalar sağlamak için tasarlandı, Bu da konukların her destinasyonun tadını çıkarmalarını, tarih açısından zengin şehirleri, antik kalıntıları, UNESCO Dünya Mirası alanlarını ve harika plajları ziyaret etmelerini sağlar.”

İSTANBUL'DA İKİ GÜNLÜK, BİR GECELİK MOLA
Roberto Alberti, Costa Venezia’nın 1 Mayıs - 13 Kasım 2022 tarihleri ​​arasında Türkiye ve Yunanistan'a özel, birbiriyle dönüşümlü olarak iki bir haftalık güzergahlar sunacağını belirterek şöyle devam etti: “Bu güzergahlar, aynı zamanda, 8'den fazla limana uğrayarak 15 günlük 10 saatten fazla kalınan tek bir "süper tur" ile birleştirilebilecek. İlk güzergah, İstanbul'da iki günlük, bir gecelik bir mola şeklinde olacak.
İZMİR VE BODRUM
Bu tur Türkiye'nin güzel destinasyonları İzmir ve Bodrum, Yunanistan'daki Mikonos adası ve Atina'yı içeriyor. İkinci güzergah, Yunanistan'ın Rodos ve Kandiye kentini keşfetmek için yola çıkmadan önce İstanbul ve Kuşadası olacak. Bu tur Türkiye'de iki günlük, bir gecelik iki durak içeriyor. 2022-23 kışında, Costa Venezia, Türkiye, Mısır, İsrail ve Kıbrıs'ta İstanbul'u iki gün ve bir gecelik bir durakla, Bodrum, Limasol, Hayfa'yı tekrar ziyaret edecek 12 günlük üçüncü bir güzergah sunacak. İskenderiye Mısır ve Kuşadası'nda iki gün bir gecelik duraklar yapacak.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorumlar

  • yorum avatar
    Alan Grim
    08-11-2021 10:24

    Could you please send me details of cruises to the Greek islands boarding and disembarking at kusadasi 2022

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!