Reklamı Geç
Bulut Aygaz
Mustafa Gökçe
Eda Yurtcan
Aydın
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.37
  • EURO
    35.02
  • ALTIN
    2325.9
  • BIST
    9090.13
  • BTC
    69908.05$

Kuşadası'nda Yüz Yüze Eğitim Başladı

Kuşadası'nda Yüz Yüze Eğitim Başladı
Tüm yurtta olduğu gibi Aydın’ın Kuşadası ilçesinde de yüz yüze eğitim başladı. Kuşadası'na bağlı köylerde okullar İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından eğitime başladı.

Pandemi nedeniyle ara verilen yüz yüze eğitimde ilk ders zili çaldı. Birleştirilmiş sınıf uygulaması yapılan okulların tamamı, köy okulları, tüm ilkokul ve ortaokullar ile tüm bağımsız anaokulu ve özel eğitim anaokullarında haftada 5 gün yüz yüze eğitimle öğrenciler okullarına kavuştu. Kuşadası’nda Kirazlı, Yeniköy, Soğucak ve Yaylaköy’deki okullar ile özel eğitim kurumlarının ana okulları açıldı.

Bilim Kurulu’nun önerileri doğrultusunda Milli Eğitim Bakanlığı’nın aldığı karar gereği Köy Okulları’nda yüz yüze eğitimin başlamasının ardından, Kuşadası Kaymakamlığı’nın talimatı ile öğrenciler ders başı yapmadan önce İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri eğitime başlayacak okullarda denetim yaptı.

Denetimlerde okullarda hijyen incelemesi yapıldı. Jandarma ekipleri, Kuşadası’na bağlı köylerde alınan önlemlerin yönetmeliklere uygun bir şekilde yapıldığını belirledi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!