Reklamı Geç
N-Class
Aydın
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    69026.056$

Liberty Hotels’den Kuşadası'na 950 yatak kapasiteli otel


Liberty Hotels’den Kuşadası'na 950 yatak kapasiteli otel
Liberty Hotels & Resorts, Kuşadası’ndaki yeni otelini 2024 yılının Mayıs ayında açacak.

Yaklaşık 35 yıldır faaliyette olan Liberty Hotels & Resorts, bünyesine Kuşadası’nda 392 oda ve 950 yatak kapasiteli yeni bir tesis kattı. Edinilen bilgiye göre Liberty Golf & Resort Kuşadası, ismiyle faaliyet gösterecek otel ultra her şey dahil konseptiyle 2024 yılının Mayıs ayında kapılarını açacak.

Tesis, içerisindeki 6 a’la carte restoranı ile gastronomi turizmini, 1500 m2 alana sahip spa’sı ile de wellness turizmini güçlendirmeyi hedefliyor. Liberty Golf & Resort Kuşadası ile Liberty markası altındaki otel sayısını 2024 yılında 6’ya çıkartacak. Bünyesindeki tüm markaları ile toplam otel sayısını da 13’e ulaştıracak grup, önümüzdeki senelerde de hem yurt içi hem de yurt dışındaki yatırımlarına devam etmeyi planlıyor.
GENEL MÜDÜR BELLİ OLDU
Liberty Hospitality Group’un gelecek yılın mayıs ayında Kuşadası’nda açacağı 5 yıldızlı, 950 yataklı Liberty Golf & Resort Kuşadası’nın genel müdürlüğü görevine Murat Neptun getirildi. Turizm Otel İşletme Yönetimi bölümünden mezunu olan Murat Neptun, 1985 yılında İstanbul Hilton’un mutfak departmanında başladığı otelcilik kariyerine Sheraton Istanbul'un ön bürosunda çalışarak devam etti. Neptun daha sonra Amerika’da yolcu gemilerinde çalışarak uluslararası alanda tecrübe kazandı. Kruvaziyer kariyerinden sonra sırasıyla Waldorf of Astoria New York ve The Plaza New York otellerinde görev yapan Murat Neptun 14 yıl bu ülkede çalıştıktan sonra 2023 yılında Türkiye’ye dönerek  Çırağan Oteli, Dubai Le Meridien, Mardan Palace, Rixos ve Papillon Hotels gruplarında orta ve üst düzey yöneticilik; Barut Hotels, Paloma Hotels ve Kirman Hotels gruplarında ise genel müdür pozisyonunda görev aldı. 
35 yıldır sektörde aktif olarak yer çalışan Murat Neptun, misafir ilişkileri yönetimi, kalite yönetim sistemi, gıda güvenliği yönetim sistemi gibi birçok alanda eğitim aldı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

ANKETCHP'den Kuşadası Belediye Başkan Adayı Kim Olmalı?Ankete Katılmak İçin Tıklayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!