Reklamı Geç
Tilos Travel
Aydın
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.60
  • EURO
    34.80
  • ALTIN
    2507.2
  • BIST
    9422.62
  • BTC
    64341.34$

Moskova Uluslararası MITT Turizm Fuarı Kapılarını Açtı

Moskova Uluslararası MITT Turizm Fuarı Kapılarını Açtı
Dünyanın en büyük ve en önemli turizm fuarlarından Moskova Uluslararası Turizm Fuarı (MITT), Türkiye'nin yoğun katılımıyla başladı. Türk turizmciler de fuarda Rus ziyaretçilere Türkiye'nin turizm olanaklarını anlatacak.

Dünyanın prestijli turizm fuarları arasında gösterilen MITT, 27. kez kapılarını ziyaretçilere açtı. Fuara katılan çok sayıda Türk turizmci, başkent Moskova’daki Crocus Expo'da yerini alarak Türkiye’nin en önemli pazarlarından Rusya'da Türkiye'yi tanıtıyor.

Türkiye fuara Kültür ve Turizm Bakanlığı üzerinden Türkiye Turizm Tanıtma ve Geliştirme Ajansı (TGA)’nın 300 m2’lik stant ile katılıyor.

MITT Moskova Türkiye’nin koronavirüs salgını ortamında fiziksel olarak katıldığı ilk fuar oldu.

Türkiye bölümüne; Türk Havayolları, Barut Hotels, Health Turkey, Kemer, Alanya, Kuşadası, Manavgat, Kapadokya ve Bursa Bakanlık standında, Selectum Hotels, Adalya Hotels ve Adora Resort kendi standlarıyla katılıyor.

Öte yandan Kuşadası Belediyesi adına fuar'a geçtiğimiz meclis toplantısı`nda alınan karara göre İP'li Meclis üyesi Hayati Atlı ve Chp'li meclis üyeleri Özgün Limoncu, Mehmet Sarıdedeoğlu, Hasan Çelik, Evrim Karakoz olurken bu isimlerin Turizm sektöründe olmayıp Turizm fuarına katılması dikkatlerden kaçmadı. İyi Parti İlçe Başkanı Hayati Atlı ile Chp'li meclis üyesi Evrim Karakoz İş yoğunluğu sebebiyle fuara katılamadı. Bu isimler yerine eski Bilgi İşlem Müdür vekili Atıl Ulaş Bengi katıldı. Meclis'te alınan kararda Chp'li 5 meclis üyesi'nin isimleri oylanırken, Cumhur İttifakından herhangi bir meclis üyesi'nin sorulmasına rağmen katılmaması ise ilginç olarak karşılandı. Alınan bilgiye göre, daha önceki toplantılarda Cumhur İttifakı Meclis üyeleri'nin "Belediye giderlerinin azaltılması ve Tasarruf tedbirleri kapsamında hareket edilmesi" gerektiği savunulurken fuarlara katılmama kararı alındığı öğrenildi. 

Türk turizmciler, 18 Mart’a kadar sürecek fuarda, Rus ziyaretçilere Türkiye'nin çeşitli alanlardaki turizm olanaklarını anlatacak.

FUAR REZARVASYONU İÇİN TIKLAYIN

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!