Reklamı Geç
Tilos Travel
Aydın
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.52
  • EURO
    34.76
  • ALTIN
    2485.7
  • BIST
    9524.59
  • BTC
    63528.6$

Tonbul; Turizm İnancınızı Kaybetmeyin!

Tonbul; Turizm İnancınızı Kaybetmeyin!
Touristica ve Diana Travel Yönetim Kurulu Başkanı, Paloma Hotels’in de Yönetim Kurulu Üyesi Burak Tonbul, önemli açıklamalarda bulundu.

40 yıllık turizm geçmişine sahip olan Diana Travel’ın ve iç pazarın önemli acentalarından Touristica’nın Yönetim Kurulu Başkanı, ayrıca Türkiye konaklama sektörünün dikkat çeken markası Paloma Hotels’in de Yönetim Kurulu Üyesi Burak Tonbul önemli açıklamalarda bulundu. 

Açıklamalarında Türkiye için iç pazarın önemine dikkat çeken Burak Tonbul iç pazarın sadece kriz dönemlerinde değil her zaman önemli bir pazar olduğunu söyledi. Yurt dışı pazarlarını da değerlendiren Tonbul, vaka sayılarının düşmeye devam etmesi halinde turistlerin Türkiye’ye tatile geleceğini dile getirdi.

Açıklamalarında işçisinden patronuna tüm turizm sektörüne seslenen Burak Tonbul, bu süreçten hep birlikte çıkılacağını belirterek “Turizme inancınızı kaybetmeyin” dedi.

"Aynı Tarihte Açılamazsak Rezervasyonlarımızı İspanya ve Yunanistan'a Kaptırırız"

Avrupa pazarındaki güncel durumu değerlendiren Burak Tonbul, pandemiyle mücadelede ciddi adımlar atılamaması halinde ciddi kayıplar yaşanacağına dikkat çekerek şunları söyledi: “Rakiplerimizle aynı zamanda açılamazsak elimizdeki rezervasyonları da rakiplerimize kaptıracağız aşikar. Türkiye’ye rezervasyon yapmış turist Türkiye’nin açılmasını beklemeyecektir. On tanesinden sekizi rezervasyonunu İspanya veya Yunanistan olarak değiştirecektir. Tur operatörleri de bunu teşvik edecektir.”

"Easyjet’in Bu Yılki Türkiye Planı 500 Bin Koltuk"

İngiltere’nin açılmasından itibaren, partner tur operatörleri easyjet’in Türkiye’deki dört havalimanına 500 bin civarında koltuk planladığını hatırlatan Burak Tonbul, “Önümüzdeki yılın planı da 1 milyon. Böylesi bir yılda bile bu kadar koltuğun ayrılmış olması önemli” dedi.

"Temmuzda Sezon Açılır, Yerli Turist Elini Çabuk Tutsun"

Temmuz ayı itibariyle turizm sektörünün ivme kazanacağını tahmin ettiğini belirten Burak Tonbul, yerli tüketicileri de fiyatlar makulken ellerini çabuk tutmaları yönünde uyardı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!